Nasa Van Gölü Oy Ver

Nasa Van Gölü Oy Ver. Oy kullanmak için siteye giren kişiler, sorry, earth observatory is not available right now (üzgünüm, dünya gözlemevi şu anda. Nasa van gölü oylaması için son saatler.

NASA'nın astronotları tarafından çekilen Türkiye fotoğrafı ...
NASA'nın astronotları tarafından çekilen Türkiye fotoğrafı ... from img3.aksam.com.tr
Nasa'nın düzenlediği etkinlik için dileyen herkes oy kullanabiliyor. Van gölü'nün uzaydan çekilen görseli abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlemiş olduğu dünya turnuvası adlı online fotoğraf yarışmasında nasa'nın yarışması 32 fotoğrafla başlamıştı. Nasa van gölü oy nasıl verilir?

Nasa 'nın başlattığı yarışmada, 32 fotoğraf arasında bulunan ve astronot kate rubins'in 12 eylül 2016'da çektiği van gölü fotoğrafı ile astronot don türkiye'deki herkesin oy vermesini bekliyoruz.

Van gölü'nün uzaydan çekilmiş fotoğrafı, nasa'nın düzenlediği yarışmada finale kaldı. Oylamanın son gününde devlet erkanın da sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla oy istemesi. Van gölü fotoğrafı, 3 turda 28 fotoğrafı eledi ve yarı finalde oyların yüzde 94'ünü aldı. İçişleri bakanı soylu, kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy ve bakan ersoy da çağri yapti kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy, uzay istasyonundan çekilen #vangölü'nün büyüleyici fotoğrafı.

Comments