Nasa'nın Mars Fotoğrafları

Nasa'nın Mars Fotoğrafları. Esa'nın mars express uydusu, gezegeni kuşbakışı görüntüleyerek, geçmişte mars'ta yaşam olup olmadığını araştırıyor. Nasa'nın paylaştığı yeni mars fotoğrafları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Nasa'nın yayınladığı görüntüler olay yarattı!
Nasa'nın yayınladığı görüntüler olay yarattı! from cdn-galeri.sozcu.com.tr
Birinci fotoğrafla birlikte, takımımın yıllarca hayalini kurduğu an, şimdi gerçek. Nasa, mars hakkındaki çalışmalarını sürdürmeye devam ederken bir yandan oldukça etkileyici fotoğraflar paylaşmayı da ihmal etmiyor. Nasa'nın yeni nesil uzay aracı perseverance, mars'ta ilk sürüşünü gerçekleştirmesinin ardından toplam 70 metrelik sürüş mesafesine ulaştı.

Türkiye saati 22.55'te inişi gerçekleştiren insight, nasa'nın mars'a indirdiği ilk uzay aracı olma özelliğini taşıyor.

Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. Haberler nasa'dan dünya'ya gelen tuhaf mars fotoğrafları. Geçtiğimiz günlerde curiosity'nin aldığı örneklerde feldisfat ve olivin minerallerinin bulunduğunu açıklamıştı. Nasa, perseverance adlı keşif aracının mars'a iniş yapmasından yaklaşık 24 saat sonra kızıl gezegen'den gelen yakın çekim fotoğraf karelerini yayımladı.

Comments